Cabriotrading.nl

Cabriotrading is een specialist op het gebied van Mazda MX-5 Cabrio’s. Cabriotrading is ook een van mijn eerste klanten geweest binnen YoSign. Al jaren help ik Cabriotrading met al hun on- en offline marketing en reclamewerken. We hebben de website inmiddels mooi kunnen uitvergroten tot website, showroom en webshop.

Wat heb ik gedaan?!

Mijn activiteiten:

Sitemapping

De site hebben we van begin tot eind uitgeschreven zodat we de gebruiker op elk moment kunnen helpen met de voor hem belangrijke pagina's en adviezen.

Webdesign

Samen met Joris (Designer bij CabrioTrading) heb ik CabrioTrading ontworpen. Ik heb een basis neergezet waar Joris vervolgens aanpassingen op door heeft kunnen voeren.

Front-End development

De website is opgezet in WordPress op een wijze dat deze makkelijk en overzichtelijk door het CabrioTrading aan te passen is.

Back-End development

De website maakt op een aantal plekken verbinding met externe bronnen. Om ervoor te zorgen dat deze input soepel verloopt zijn hier een aantal scripts voor geschreven. Ook heb ik voor CabrioTrading veel aanpassingen doorgevoerd op hoe de webshop omgaat met bestellingen zodat deze direct naar DHL doorgestuurd worden. Inmiddels zit hiervoor ook hun plugin ingebakken in de site.

Cabriotrading galerij

Duidelijkheid voorop,
Maar zeker ook schoonheid daarna!

De online showroom moet op de eerste pagina direct de aandacht van gebruikers naar de auto’s toe trekken. Hoe kan dit nou beter door de afbeelding?! Nou, door de belangrijkste informatie direct duidelijk weer te geven natuurlijk!

Om de gebruiker gemakkelijk de webshop in te helpen hebben we een voorpagina opgezet zodat de gebruiker direct uitkomt waar hij moet wezen. Geen gedoe, maar direct naar de producten toe! (Oké, ik stop al.)