PingPongbaas.club

Voor De Nederlandse Tafeltennisbond heb ik mij tijdens mijn werkzaamheden bij Sportunity bezig mogen houden met het ontwikkelen van de website van PingPongbaas.club. Op deze website kunnen gebruikers informatie over de app vinden, maar ook speellocaties en recente speelmomenten bekijken.

Wat heb ik gedaan?!

Mijn activiteiten:

Motion Design

Ook op een website is het ontzettend belangrijk om ervoor te zorgen dat de gebruiker voor het grootste deel data te zien krijgt waar zij op dat moment iets aan hebben. Voor een bedrijf is het vaak echter belangrijk dat de gebruiker ook tot het einde van de pagina komt. Op dit gebied heb ik goed een lichte variant van motion design toe kunnen passen gebaseerd op de scroll afstand om een gebruiker 'verder te begeleiden' binnen PingPongbaas.club

Front-End development

De website heeft een aantal complexe Front-End stukken erin zitten welke het zonder twijfel een noemenswaardig product maakt. De website heeft een plattegrond met een groot deel van de Nederlandse pingponglocaties en een live lijst met recente speelmomenten op deze tafels.