Sprintapp.nl

Voor De Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond heb ik mij tijdens mijn werkzaamheden bij Sportunity bezig mogen houden met het ontwikkelen van een dashboard waar de statistieken van de schaatser en de schaatsbanen te zien zijn. Tevens heb ik voor de applicatie de volledige flow uit mogen denken en heb ik de wireframing opgezet.

Wat heb ik gedaan?!

Mijn activiteiten:

Concepting

Een van de mooiste momenten bij het beginnen aan een project. Waarom gaan we het doen, wanneer gaan we het doen en hoe gaan we dat bereiken.

Wireframing

De applicatie van binnenkomst tot aan bekijken van behaalde medailles uitwerken in gedetailleerde wireframes

Motion Design

Als een gebruiker medailles behaald dan kan hij deze in de applicatie en het dashboard bekijken. Deze medailles worden getoond door middel van een animatie

Front-End development

Samen met mijn collega's hebben we het hele dashboard van de Sprintapp opgezet. Dit dashboard zorgt ervoor dat de gebruiker het volledige inzicht krijgt in zijn schaatsprestaties en tevens zijn schaats sessies kan bewerken.

Sprint galerij

Duidelijkheid voorop,
Maar zeker ook schoonheid daarna!

Directe visuele feedback zodat de gebruiker duidelijk ziet dat de wijzigingen door zijn gekomen. Door ervoor te zorgen dat dit direct gebeurt bespaar je de gebruiker onduidelijkheid en tijd.

Door de gebruiker in zijn schermen de benodigde content te tonen is het mogelijk om veel meer informatie kwijt te kunnen, zonder dat dit storend wordt.