AllGarden

Genieten van je tuin, hoe doen we dat als Nederlanders? Natuurlijk! Met een luxe tuinhuisje. Voor AllGarden heb ik mij bezig gehouden met het ontwerpen van de webshop voor particuliere klanten. Het doel van de uitstraling was een motiverende stijl welke een goede en betaalbare aankoop uitstraalt.

Wat heb ik gedaan?!

Mijn activiteiten

Wireframing

Het begint vaak bij een goede bak met data, regelmatig is het dan ook zo dat de opdracht helder is om te beginnen met het opzetten van de wireframes.

Functioneel design

Een stap welke vaak overgeslagen wordt is het functionele design. In deze fase ga ik op basis van alle data de key requirements neerzetten voor een product. Hoe gaat elke pagina werken, en hoe zorgen we ervoor dat de customer journeys allemaal kloppen.

UI & UX Design

Ik ben ook voor deze opdracht druk bezig geweest om mij te verdiepen in de gebruikersdata om op basis van feiten de best werkende interfaces neer te zetten. Daarnaast ben ik vanuit passie gedreven om op de hoogte te blijven van trends en nieuwe patterns om het allemaal kloppend te maken in de designs.

Front-End development

Mijn grote passie naast design blijft altijd de front-end development. Complexe front-end stukken maken het voor mij interessant om me bezig te houden in de development wereld. Ik wordt er enorm enthousiast van om mijn collega's een stap verder te helpen als zij vast zitten en ben altijd bereid om mee te denken in de uitwerking van code, zo zorgen we er samen voor dat het allemaal smooth werkt en er ook onwijs strak uit ziet!