Beachlife

Ja, die valt wel even op tussen de andere schermen hè! Voor Beachlife heb ik op basis van de aangegeven wensen een vertaalslag gemaakt tussen inspiratie en aankoop motivatie.

Wat heb ik gedaan?!

Mijn activiteiten

Concepting

Voor Beachlife begon het met een concept. Wat hebben we als product, en hoe gaan we ons verhaal goed uitten op de website.

Pitchen

Het is belangrijk dat concepten met een bijpassend enthousiasme en overtuiging gepitched worden aan de klant. Dit is het moment waar een concept staat, of valt. Het is altijd gaaf om te zien hoe enthousiast de klant wordt als ik onze ideeën presenteer.

Co-creatie host

Één van de mooiste dingen in ons vak blijft toch echt wel de co-creatie samen met klanten. Elke keer geniet ik er weer van als het lukt om de klant te prikkelen om eens anders te denken over onderwerpen.

UI & UX Design

Ik ben ook voor deze opdracht druk bezig geweest om mij te verdiepen in de gebruikersdata om op basis van feiten de best werkende interfaces neer te zetten. Daarnaast ben ik vanuit passie gedreven om op de hoogte te blijven van trends en nieuwe patterns om het allemaal kloppend te maken in de designs.