Ensing

Natuurlijk is een portfolio niet compleet zonder een vette “auto” pagina. Voor Ensing heb ik het volledige designtraject opgepakt, van concept tot aan product. Helaas is de site inmiddels opgepakt door een andere partij, zullen we samen anders eens door de originele ontwerpen heen klikken?

Wat heb ik gedaan?!

Mijn activiteiten

Re-design

Deze opdracht begon met kleine onderdelen opnieuw ontwerpen. Hier kwam al snel een mooie uitgebreide opdracht uit om ook de site eens te bekijken.

CRO advies

Onderzoeken kunnen op zo veel manieren uitgevoerd worden. Bij de ene opdracht is een compact en feit gedreven onderzoek onwijs behulpzaam, maar bij een andere opdracht helpen een aantal tips en tricks al verder om mooie stappen te maken.

UI & UX Design

Ik ben ook voor deze opdracht druk bezig geweest om mij te verdiepen in de gebruikersdata om op basis van feiten de best werkende interfaces neer te zetten. Daarnaast ben ik vanuit passie gedreven om op de hoogte te blijven van trends en nieuwe patterns om het allemaal kloppend te maken in de designs.

Front-End development

Mijn grote passie naast design blijft altijd de front-end development. Complexe front-end stukken maken het voor mij interessant om me bezig te houden in de development wereld. Ik wordt er enorm enthousiast van om mijn collega's een stap verder te helpen als zij vast zitten en ben altijd bereid om mee te denken in de uitwerking van code, zo zorgen we er samen voor dat het allemaal smooth werkt en er ook onwijs strak uit ziet!