Excellent Trainers

“Nou gaan we het even anders doen.” Voor Excellent Trainers heb ik samen met mijn collega veel sessies gehad om een mooie mix van speelsheid vanuit de trainingen terug te laten komen in het nieuwe webdesign.

Wat heb ik gedaan?!

Mijn activiteiten

Concepting

Een van de mooiste momenten bij het beginnen aan een project. Waarom gaan we het doen, wanneer gaan we het doen en hoe gaan we dat bereiken.

Pitchen

Het is belangrijk dat concepten met een bijpassend enthousiasme en overtuiging gepitched worden aan de klant. Dit is het moment waar een concept staat, of valt. Het is altijd gaaf om te zien hoe enthousiast de klant wordt als ik onze ideeën presenteer.

UI & UX Design

Ik ben ook voor deze opdracht druk bezig geweest om mij te verdiepen in de gebruikersdata om op basis van feiten de best werkende interfaces neer te zetten. Daarnaast ben ik vanuit passie gedreven om op de hoogte te blijven van trends en nieuwe patterns om het allemaal kloppend te maken in de designs.

Co-creatie

Één van de mooiste dingen in ons vak blijft toch echt wel de co-creatie samen met klanten. Elke keer geniet ik er weer van als het lukt om de klant te prikkelen om eens anders te denken over onderwerpen.