GamecardsDirect

Dit blijft eentje voor in de favorieten. Voor dit project zijn er zo ontzettend veel kansen welke nog opgepakt kunnen gaan worden. Bij de opdrachten voor Gamecards ben ik altijd aanwezig geweest om creatief om te denken in het concept en om vervolgens toffe eindproducten neer te zetten.

Wat heb ik gedaan?!

Mijn activiteiten

Optimalisaties

Ook deze site begon voor mij met het optimaliseren van een aantal kleinere onderdelen binnen de site.

Co-creatie sessie hosten

Één van de mooiste dingen in ons vak blijft toch echt wel de co-creatie samen met klanten. Elke keer geniet ik er weer van als het lukt om de klant te prikkelen om eens anders te denken over onderwerpen.

UI & UX Design

Ik ben ook voor deze opdracht druk bezig geweest om mij te verdiepen in de gebruikersdata om op basis van feiten de best werkende interfaces neer te zetten. Daarnaast ben ik vanuit passie gedreven om op de hoogte te blijven van trends en nieuwe patterns om het allemaal kloppend te maken in de designs.

Front-End development

Mijn grote passie naast design blijft altijd de front-end development. Complexe front-end stukken maken het voor mij interessant om me bezig te houden in de development wereld. Ik wordt er enorm enthousiast van om mijn collega's een stap verder te helpen als zij vast zitten en ben altijd bereid om mee te denken in de uitwerking van code, zo zorgen we er samen voor dat het allemaal smooth werkt en er ook onwijs strak uit ziet!