IJSTIJD! Schaatsen.nl

Voor De Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond heb ik mij tijdens mijn werkzaamheden bij Sportunity bezig mogen houden met het ontwikkelen van een dashboard waar de verschillende IJsbanen vouchers verzilverbaar kunnen maken. Op het online platform (ijstijd.schaatsen.nl) kan een kind zijn vouchers vervolgens inwisselen voor een evenement.

Wat heb ik gedaan?!

Mijn activiteiten

Sitemapping

Het is belangrijk dat een gebruiker snel en gemakkelijk zijn vouchers toe kan voegen. Om ervoor te zorgen dat dit op een logische wijze verloopt heb ik samen met het team de user roadmap uitgedacht en uitgeschreven.

UI & UX Design

Ik ben ook voor deze opdracht druk bezig geweest om mij te verdiepen in de gebruikersdata om op basis van feiten de best werkende interfaces neer te zetten. Daarnaast ben ik vanuit passie gedreven om op de hoogte te blijven van trends en nieuwe patterns om het allemaal kloppend te maken in de designs.

Front-End development

Samen met mijn collega's hebben we het hele IJstijd dashboard opgezet. Dit dashboard zorgt ervoor dat de organisatoren van IJsbanen gemakkelijk nieuwe evenementen aan kunnen maken en kunnen bewerken. Ook hebben we de website gebouwd waar kinderen hun vouchers in kunnen wisselen.

Motion Design

Motion is een groot onderdeel bij een complete gebruikerservaring. Door de producten welke ik opzet ook te voorzien van motion design zorg ik ervoor dat een product interessant is en vooral ook interessant blijft. De prototypes welke ik aanlever zijn dan ook vaak voorzien van motion en ook de front-end code weet ik hierin altijd op te zetten.