Lequal

Zoals de website al zegt: “Wij groeien samen met jou! Om bezoekers in klanten te veranderen” voor onze zuster Lequal heb ik mij bezig gehouden met het vernieuwen van de site.

Wat heb ik gedaan?!

Mijn activiteiten

Een goed gesprek

Wat is er nou precies nodig, wat willen we nou allemaal uitstralen, en hoe gaan we echt doelen bereiken?

Data verzamelen

In sommige gevallen is het allemaal niet zo duidelijk... Wat wil een klant nou echt hebben, maar daarnaast moet je ook de vraag in beeld brengen: "Wat heeft jouw klant nou echt nodig?". Ik ben ervan overtuigd dat data altijd een van de sterkste drijfveren is in de design wereld.

UI & UX Design

Ik ben ook voor deze opdracht druk bezig geweest om mij te verdiepen in de gebruikersdata om op basis van feiten de best werkende interfaces neer te zetten. Daarnaast ben ik vanuit passie gedreven om op de hoogte te blijven van trends en nieuwe patterns om het allemaal kloppend te maken in de designs.

Front-End development

Mijn grote passie naast design blijft altijd de front-end development. Complexe front-end stukken maken het voor mij interessant om me bezig te houden in de development wereld. Ik wordt er enorm enthousiast van om mijn collega's een stap verder te helpen als zij vast zitten en ben altijd bereid om mee te denken in de uitwerking van code, zo zorgen we er samen voor dat het allemaal smooth werkt en er ook onwijs strak uit ziet!