Multi-waterkraan.nl

Dit is ook weer zo’n pareltje. Tijdens mijn werkzaamheden bij Happy Horizon heb ik mij veel bezig mogen houden met veel onwijs interessante configuratoren. Multiwaterkraan is daar eentje van. Alle aspecten zijn hierbij komen kijken, onderzoek naar de gebruikers, onderzoek naar ‘de beste’ configuratoren en vervolgens de hele boel dat stukje sexy geven.

Wat heb ik gedaan?!

Mijn activiteiten

Advies

Deze opdracht is ontstaan uit een idee: "Zou het niet gaaf zijn als..." Dit idee is gepitched aan Franke en vervolgens goed opgepakt

Concepting

Een van de mooiste momenten bij het beginnen aan een project. Waarom gaan we het doen, wanneer gaan we het doen en hoe gaan we dat bereiken.

Wireframing

Wireframing, niet te verwarren met functioneel design! Voor veel klanten is het vaak lastig om een stapje verder te denken dan woorden op zichzelf. Door wireframes op te zetten help ik de klant om meer beeld bij het verhaal te krijgen, zonder dat hier direct een grote factuur aan vast zit. Zo helpen we de klant weer even wat verder.

UI & UX Design

Ik ben ook voor deze opdracht druk bezig geweest om mij te verdiepen in de gebruikersdata om op basis van feiten de best werkende interfaces neer te zetten. Daarnaast ben ik vanuit passie gedreven om op de hoogte te blijven van trends en nieuwe patterns om het allemaal kloppend te maken in de designs.