Sneakers

“Of we even een nieuwe Sneaker webshop op kunnen zetten” En dat was het begin van een onwijs mooi en langdurig traject. Samen met het team van Sneakers hebben we een nieuwe uitstraling opgezet om zo de schoenen online nieuw leven in te blazen. Het was een groot succes met ook offline media doorvertalingen als gevolg. Dat is weer eens even lekker anders dan hoe we het gewoonlijk zien.

Wat heb ik gedaan?!

Mijn activiteiten

Advies

Ook deze klus begon door advies te geven op de huidige staat van de site. Hier zijn vervolgens mooie gesprekken uit gekomen waarbij we verder de diepte in konden duiken.

Pitchen

Het is belangrijk dat concepten met een bijpassend enthousiasme en overtuiging gepitched worden aan de klant. Dit is het moment waar een concept staat, of valt. Het is altijd gaaf om te zien hoe enthousiast de klant wordt als ik onze idee├źn presenteer.

UI & UX Design

Ik ben ook voor deze opdracht druk bezig geweest om mij te verdiepen in de gebruikersdata om op basis van feiten de best werkende interfaces neer te zetten. Daarnaast ben ik vanuit passie gedreven om op de hoogte te blijven van trends en nieuwe patterns om het allemaal kloppend te maken in de designs.

A/B Testing