ZiZo

Zo zie je maar, creatief omgaan met corona kan ook onwijs mooie kansen bieden. Voor ZiZo hebben we samen met de zusters van Happy Horizon een volledig nieuw concept uit de grond weten te stampen. Helaas zijn ze nog niet hier langsgekomen om het huis eens aan te pakken, maar wie weet wat er nog komt…

Wat heb ik gedaan?!

Mijn activiteiten

Concepting

Een van de mooiste momenten bij het beginnen aan een project. Waarom gaan we het doen, wanneer gaan we het doen en hoe gaan we dat bereiken.

Wireframing

Wireframing, niet te verwarren met functioneel design! Voor veel klanten is het vaak lastig om een stapje verder te denken dan woorden op zichzelf. Door wireframes op te zetten help ik de klant om meer beeld bij het verhaal te krijgen, zonder dat hier direct een grote factuur aan vast zit. Zo helpen we de klant weer even wat verder.

UI & UX Design

Ik ben ook voor deze opdracht druk bezig geweest om mij te verdiepen in de gebruikersdata om op basis van feiten de best werkende interfaces neer te zetten. Daarnaast ben ik vanuit passie gedreven om op de hoogte te blijven van trends en nieuwe patterns om het allemaal kloppend te maken in de designs.

Aansturing Front-end Development

Mijn grote passie naast design blijft altijd de front-end development. Complexe front-end stukken maken het voor mij interessant om me bezig te houden in de development wereld. Ik wordt er enorm enthousiast van om mijn collega's een stap verder te helpen als zij vast zitten en ben altijd bereid om mee te denken in de uitwerking van code, zo zorgen we er samen voor dat het allemaal smooth werkt en er ook onwijs strak uit ziet!